4 Mart 2012 Pazar

Peki, şimdi ne olacak?

Sevgili Amatör Telsizci arkadaşlarım 1 Mart tarihinde sona eren bir yönetmelik vardı herkes biliyordur, eski belgelerin yenilenmesi ve yeni yönetmeliğe uymayan çağrı işaretlerinin uygun hale getirilmesi. Gün geçti ve belgelerini yenilemeyenler ile uygun hale getirilmeyen çağrı işaretleri nedeniyle bu belgeler resen iptal edildi / mi? Peki ya şimdi ne olacak?
Bizim camiamızda bazıları vardır ki ben bu belgeyi almışım verilmiş hak geri alınamaz der ve çıkış yapmaya devam ederler, peki biz bunları nasıl anlayacağız?
Maalesef ki hiçi bir yerde resmi kayıtlarımız yok yani Türkiye' de kayıtlı Amatör Telsizci listesi bulunmadığı için kimin legal/illegal olduğunu anlayamıyoruz. Evet 1 Mart itibariyle belgesi iptal olmuş Eski Amatör Telsizciler hala çıkış yapmaya devam ediyor olabilir!
Ben bir dilekçe ile KEGM kurumundan böyle bir liste talebinde bulunmuştum, ancak cevap olarak kişisel bilgilerin korunması gerekçesi ile bilgileri vermekten kaçındılar. Ama başka bir görüşmede kendilerinin böyle bir sayfa hazırlayarak liste yayınlacaklarını belirtiler, peki KEGM bu listeyi yayınladığı zaman kişisel bilgiler korunmuş olacak mı?
Neyse asıl konum bu değildi ama değinmeden geçemedim,
Şimdi  BELGESİ İPTAL OLAN TELSİZCİLER ne yapacak? biz bu telsizcileri nasıl anlayacağız?

Selamlar

1 Yorum:

firikit dedi ki...

ANLAMAYI VERİN...SANKI MEMLEKETI KURTARIYOSUNUZ.BEKLIYOSUNUZ AFET OLSUN IKI MUHABERE YAPALIM DIYE...SIZIN (CB)LİKTEN NE FARKINIZ VAR.100 EUROLUK AMATOR TELSIZCINIZ COGUNUZ

Yorum Gönder

Yorumunuzu esirgemeyin.